Καιρός: Σε αυτές τις 5 περιοχές θα πέσει πάνω από μισό μέτρο χιόνι

11/01/2025 | 16:35

Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, ενημερώνει σχετικά με τις περιοχές που θα «ντυθούν στα λευκά», ενόψει της επικείμενης ψυχρής εισβολής.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει, από το βράδυ της Κυριακής, στην Κοζάνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά, την Πτολεμαΐδα και την Φλώρινα «θα πέσει πάνω από μισό μέτρο χιόνι».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Σάββατο (11/1) εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει 

«Από την επικείμενη ψυχρή εισβολή αξίζει να αναφερθεί ότι:

Από το βράδυ της Κυριακής μέχρι την Τρίτη οι πόλεις της δυτικής Μακεδονίας ( Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα ) θα “βάλουν” πάνω από μισό μέτρο χιόνι.

Τη Δευτέρα θα χιονιστούν αρκετά όλα τα προάστια της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείω οι χιονοπτώσεις να φτάσουν μέχρι τον Θερμαϊκό!

Υ.Γ : Φορτίστε τα κινητά σας για να βγάλετε φωτογραφίες! Θα γεμίσουμε με όμορφα χιονισμένα τοπία το επόμενο τριήμερο!», έγραψε αναλυτικά ο μετεωρολόγος.

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη