Καίει τον ψευτογιατρό η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη

27/04/2021 | 22:18

Σοκαριστικά είναι τα συμπεράσματα των πραγματογνωμόνων που εξέτασαν τους φακέλους των θυμάτων του ψευτογιατρού.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη “καίει” τον ψευτογιατρό.

“Υπήρχαν άνθρωποι που μπορούσαν να ζήσουν σειρά ετών, αλλά και άτομα που θα μπορούσαν να έχουν πλήρη ίαση.

Υπάρχει περίπτωση θανόντα, ο οποίος θα μπορούσε να είχε γίνει εντελώς καλά. Θα είχε πλήρη ίαση και δυστυχώς κατέληξε”, λέει χαρακτηριστικά η Δ. Καραγιάννη, πραγματογνώμονας εισαγγελίας Αθηνών.

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται η πολύκροτη δίκη του ψευτογιατρού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, στον ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος των οικογενειών έξι θυμάτων τόνισε ότι και οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις είναι “κόλαφος” για τον ψευτογιατρό, καθώς συνδέουν άμεσα τον 47χρονο κατηγορούμενο με 12 ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών και 14 απάτες.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!