Και δεύτερος νεκρός στα επεισόδια στη Λωρίδα της Γάζας

15/01/2016 | 22:00

​Ένας δεύτερος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα από πυρά του ισραηλινού στρατού στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.

«Ο Μοχάμεντ Αμπού Ζάιντα, 18 ετών, επλήγη θανάσιμα στο λαιμό από πυρά του ισραηλινού στρατού» και «ο Μοχάμεντ Κίτα, 26 ετών, υπέκυψε αφού τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα» από σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανατολικά του καταυλισμού προσφύγων αλ Μπουρέιτζ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Άσραφ αλ Κούντρα.

Μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι συμμετέχουν σε επεισόδια στην περιοχή και ορισμένοι προσπάθησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Η ίδια πρόσθεσε ότι Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν αρχικά πυρ στον αέρα προειδοποιητικά και κατόπιν στοχοθέτησαν ανθρώπους που προσπάθησαν να περάσουν το Τείχος που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το έδαφος του Ισραήλ.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα