Κ. Σβόλης: Η  θέση μας  για τη διέλευση του τρένου παραμένει αταλάντευτη

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης” αναφέρεται ότι: Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων συνεχίζει να ολισθαίνει στον δρόμο του ψεύδους, της τοξικότητας    και της διαστρέβλωσης.

Αδυνατούν, κάποιοι,  να μας ερμηνεύσουν και τους προτρέπουμε να μην  το προσπαθούν γιατί εκθέτουν τον Δήμαρχο Πατρέων και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων. Τον εαυτόν τους τον έχουν εκθέσει, ήδη, σε υπερθετικό βαθμό.

Η στάση μας για τη διέλευση του τρένου ήταν και είναι, εξαρχής,  αταλάντευτη.

Έχουμε ταχθεί υπέρ του  σχεδίου της υπογειοποίησης 5,2 χιλιομέτρων που έχει προταθεί. Επιπλέον, έχουμε την άποψη ότι δικαιούμαστε, ως τρίτη πόλη, την ευρωπαϊκή και κρατική χρηματοδότηση που εξασφάλισε η Θεσσαλονίκη (κατασκευή  Μετρό), σε αντιστοιχία με τον πληθυσμό. Αξίζουμε και δικαιούμαστε  το 20% της χρηματοδότησης του έργου της Θεσσαλονίκης.

Η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση είναι δύσκολο εγχείρημα και θα πρέπει να επιμείνουμε. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται, συνεχώς, θεσμική ενημέρωση και ομοφωνία από όλους τους φορείς της πόλης μας.

Μόνο σε οριστική και αναπόδραστη ευρωπαϊκή άρνηση  θα πρέπει να τεθεί, εκ νέου,  θέμα συζήτησης για τον τρόπο  διέλευσης  του τρένου.

Το τρένο είναι συνυφασμένο με την κοινωνική και οικονομική αναβάθμιση της πόλης μας και, ήδη, έχει καθυστερήσει.

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι