Κ. Πελετίδης για κρούσμα κορονοϊού στη ΔΕΥΑΠ: Ελήφθησαν όλα τα μέτρα που επιβάλλονται σε αυτές τις περιπτώσεις

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δήλωσε τα εξής, με αφορμή το κρούσμα κορωνοϊού στην ΔΕΥΑΠ: 

Πάτρα: Υπάλληλος στη ΔΕΥΑΠ ο 50χρονος που νοσηλεύεται με κορονοϊό – Παραμένει κλειστή και σήμερα η υπηρεσία για απολύμανση – Συνολικά τρία τα νέα κρούσματα στην Αχαΐα

«Η πανδημία με τον κορωνοϊό, δυστυχώς μας απειλεί ακόμα. Γι αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε με τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται από τον ΕΟΔΥ. 

Έχουμε όντως κρούσμα που παρουσιάστηκε στην ΔΕΥΑΠ. Από πλευράς Δήμου και ΔΕΥΑΠ, σε άμεση συνεργασία με τους αρμόδιους γιατρούς, πάρθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ό,τι έπρεπε να γίνει έγινε, όπως απολύμανση, ιχνηλάτιση κ.λπ.

Απ’ ότι φαίνεται σε όλη την Ελλάδα, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ’ αυτό, παίρνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, ο καθένας από μας ξεχωριστά, αλλά και συλλογικά, σε όλους τους χώρους που κινούμαστε. Είτε πρόκειται για την εργασία μας είτε στην διασκέδασή μας. 

Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά δεν χρειάζεται ούτε εφησυχασμός και χαλάρωση και να μην ξεχνάμε, ότι αν παρουσιάσουμε συμπτώματα πρέπει να απευθυνθούμε χωρίς καθυστέρηση στο Νοσοκομείο.

Η κυβέρνηση και η Διοίκηση Υγείας στην περιοχή μας, πρέπει να πάρουν όλα τα μέτρα θωράκισης του υγειονομικού μας συστήματος. Συνεχίζουν να υπάρχουν ελλείψεις και υποστελέχωση, που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν».

 

Με την «πλάτη στον τοίχο» η φον ντερ Λάιεν»: Γιατί Σοσιαλιστές και Φιλελεύθεροι απειλούν να αποσύρουν τη στήριξή τους

Νηστίσιμη πατατόπιτα με μυρωδικά και τραγανό φύλλο κρούστας

Καρδιοχειρουργός συνελήφθη ενώ έπαιρνε φακελάκι 2.500 ευρώ

Καρπούζι ή πεπόνι; Ποιο είναι καλύτερο για τη δίαιτα και τη ρύθμιση του σακχάρου – Η διαιτολόγος απαντά

Νέοι σε κρίση ηλικίας και παππούδες που «ξανανιώνουν» – Τι συμβαίνει;

Σε τροχιά ανόδου και μετασχηματισμού η βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα

Πάτρα: Πορεία για το ναυάγιο της Πύλου (ΦΩΤΟ)

«Η Μίλαν θέλει τον Μουζακίτη – Ο Ολυμπιακός είπε ”όχι” στα 20 και ζητάει 30 εκατ. ευρώ»