Κ. Χατζηδάκης: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

20/06/2024 | 20:11

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, για το θέμα της μη συζήτησης του οικονομικού προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αρχικά νόμιζα ότι “γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος” και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε δεχθεί να συζητήσουμε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων Κασσελάκη με στοιχεία και παρουσία εκπροσώπων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Το ξανασκέφτηκαν, κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και ξαναγύρισαν στην ασφάλεια των πολιτικών παραμυθιών.

Διότι στη συζήτηση αυτή θα αποδεικνυόταν το μέγεθος του λαϊκισμού και των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Θα αποδεικνύονταν ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία δεν είχαν κοστολογηθεί και εάν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να εφαρμοστούν θα οδηγούσαν την οικονομία στα βράχια. Δηλαδή, σε νέα επιτήρηση και μνημόνια.

Η συζήτηση στη Βουλή θα ήταν η ώρα της αλήθειας, αλλά όπου υπάρχει η αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στα πόδια».

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στην θάλασσα του Ρίου – Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες