Ήττα στα πέναλτι από την Ουγγαρία και πάει για το χάλκινο η Εθνική

03/02/2026 | 23:14

Σε ένα ματς που έσπασε καρδιές, η Εθνική πόλο γυναικών λύγισε στα πέναλτι από την Ουγγαρία με 11-12 και έμεινε εκτός τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, παρά την τεράστια προσπάθεια και τις συνεχείς επιστροφές της στο σκορ.

Η ελληνική ομάδα, που βρήκε λύσεις σε κρίσιμες στιγμές, είχε δοκάρια, χαμένα πέναλτι και μεγάλες αποκρούσεις, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στην κανονική διάρκεια. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει στη διεκδίκηση μεταλλίου και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό, διεκδικώντας το έβδομο της ιστορίας της.

Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/2 στις 19:15, ενώ ο αντίπαλος της Ελλάδας θα προκύψει από το ζευγάρι Ολλανδία-Γαλλία, που αγωνίζεται στις 21:15.

sport-fm.gr

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ