Ήττα-σοκ για την Μπαρτσελόνα

30/04/2021 | 11:50

 

 

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε για να βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή της La Liga από την έναρξη της περιόδου, αλλά η ήττα-σοκ που γνώρισε το «Καμπ Νου» από την Γρανάδα (1-2), πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε, ίσως να αποδειχθεί καθοριστική στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του τίτλου.

Η εφετινή απρόβλεπτη La Liga εξακολουθεί να συναρπάζει και να χαρίζει ανατροπές που όμοιές της δεν συμβαίνουν και πολύ συχνά. Ιδιαίτερα, όταν τέτοιας σημασίας ματς ομάδες του βεληνεκούς της Μπαρτσελόνα συνήθως, εύκολα ή δύσκολα, τα «καθαρίζουν».

Η ουσία είναι ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης από εκεί που φαινόταν να χάνει την κορυφή, μετά την ήττα της από την Αθλέτικ, είδε την Ρεάλ Μαδρίτης να «πετά» δύο βαθμούς με την Μπέτις (0-0) και την Μπαρτσελόνα να χάνει από την Γρανάδα, οπότε συνεχίζει να βλέπει από το «ρετιρέ» τους διώκτες της, λίγο πριν από το ντέρμπι-τίτλου με τους «μπλαουγκράνα».

Το γρήγορο γκολ του Λιονέλ Μέσι, αντί να δώσει… φτερά στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν (σ.σ. αποβλήθηκε στο 66΄ για διαμαρτυρία) λειτούργησε αρνητικά στην απόδοση των Καταλανών στη συνέχεια.

Η αδιάφορη επί της ουσίας, Γρανάδα «χτύπησε» δύο φορές στο φινάλε με τους Ματσίς και Μολίνα κι έφερε τα πάνω κάτω στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

https://www.zougla.gr/

Brownies με cottage
31/01/2026 | 01:29

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!