Ιταλία: Η Κόμο του Δουβίκα στους «16», 3-0 τη Σασουόλο

25/09/2025 | 06:46

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Κόμο, που επικράτησε εύκολα 3-0 της Σασουόλο στο «Τζουζέπε Σινιγκάλια». Ο Τάσος Δουβίκας αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, πριν αντικατασταθεί από τον Άλβαρο Μοράτα, αλλά πρόλαβε να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 24΄. Τα άλλα δύο σημείωσε ο Χεσούς Ροντρίγκεθ (2΄,41΄)

Τα αποτελέσματα της φάσης των «32»:

Κάλιαρι-Φροζινόνε 4-1

Ουντινέζε-Παλέρμο 2-1

Μίλαν-Λέτσε 3-0

Πάρμα-Σπέτσια 2-2 (4-3 στα πέναλτι)

Βερόνα-Βενέτσια 0-0 (4-5 στα πέναλτι)

Κόμο-Σασουόλο 3-0

Τζένοα-Έμπολι 25/09

Τορίνο-Πίζα 25/09

Φάση «16»

Μπολόνια – Πάρμα

Νάπολι – Κάλιαρι

Ίντερ – Βενέτσια

Αταλάντα – Τζένοα ή Έμπολι

Γιουβέντους – Ουντινέζε

Ρόμα – Τορίνο ή Πίζα

Φιορεντίνα – Κόμο

Λάτσιο – Μίλαν

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου