Ιταλία: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δάσκαλος που έγραψε την ανάρτηση κατά της κόρης της Τζόρτζια Μελόνι

02/06/2025 | 22:50

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, ο 65χρονος δάσκαλος, Στέφανο Αντέο, που τις προηγούμενες μέρες έκανε μια ακραία ανάρτηση, με την οποίο στοχοποιούσε την κόρης της Τζόρτζια Μελόνι, προσπάθησε να αυτοκτονήσε, λαμβάνοντας χάπια και αλκοόλ. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή στην οικία του, στο Μαριλιάνο της Καμπανίας, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους ιατρούς δεν κινδυνεύει με τη ζωή του.

Ο δάσκαλος είχε γράψει σε ανάρτησή του «εύχομαι στην κόρη της Μελόνι το ίδιο που συνέβη στην κοπέλα από την Αφραγκόλα», ένα σοκαριστικό μήνυμα εφόσον επικαλείται τον θάνατο μιας 14χρονης η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην της.

Άμεση ήταν η καταδίκη της Μελόνι, πολλών πολιτικών αλλά και μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης. 

Ο άνδρας προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, υποστηριζοντας πως το κείμενο γράφτηκε απο την τεχνίτη νοημοσύνη (κατόπιν ερώτημα του), όμως κατά τηνδιαρκεια των τελευταιων ημερών ο ίδιος φαινεται πως έγινε στόχος διαδικτυακών αλλά και απευθείας απειλών.

ertnews.gr

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια