Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας διέταξε τον στρατό να συνεχίσει τις επιχειρήσεις στην Γάζα ανεξάρτητα από την διαπραγμάτευση με την Χαμάς

01/06/2025 | 19:46

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Ισραέλ Κατς, είπε ότι διέταξε σήμερα τον στρατό να προωθηθεί στη Λωρίδα της Γάζας «ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση», αφότου ο απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απάντηση της Χαμάς σε μια αμερικανική πρόταση για εκεχειρία.

«Διέταξα τον στρατό να συνεχίσει να προωθείται στη Γάζα εναντίον όλων των στόχων, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, και να χρησιμοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να προστατεύσει τους στρατιώτες και να εξοντώσει και να συντρίψει τους δολοφόνους της Χαμάς», ανέφερε σε μια ανακοίνωση. «Είτε η Χαμάς θα απελευθερώσει τους ομήρους [που απήγαγε κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 στο Ισραήλ], είτε θα εξολοθρευθεί», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ

Ένωση Αστυνομικών: Συγχαρητήρια για την εξάρθρωση σπείρας

Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Αρκάδων και το 21ο Δημοτικό Σχολείο ΦΩΤΟ

Αχτσιόγλου από Πάτρα: Κανείς δεν μπορεί μόνος του – Έχουμε παγιδευτεί σε προσωπικές στρατηγικές αυτοδικαίωσης

Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν θα μείνει θεατής σε όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ, δεν λογαριάζουμε το πολιτικό κόστος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πάει αύριο στη συνάντηση με τον Βρούτση

Ποίημα του Αντώνη Σκιαθά θα συμπεριληφθεί σε γαλλικό ανθολόγιο

Ο Κώστας Σβόλης στην εκδήλωση των ατόμων με αναπηρία

Οι εμπειρίες ζωής και καριέρας του Μηνά Τάνες