Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον κρεοπώλη για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται ότι σκότωσε τον Μπάμπη Κούτσικο, στο Μεσολόγγι, τον Γενάρη του 2024.

Η έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρινίου, έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος νωρίτερα είχε ζητήσει την καταδίκη του για την δολοφονία του φίλου του, με τον οποίο θα πήγαιναν για κυνήγι.

Αρχικά, έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο και στη συνέχεια, αποφασίστηκε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Αμαλιάδα: «Η Μουρτζούκου είναι η μόνη που δεν έχει αλλάξει πολύ τις καταθέσεις της», λέει ο νέος δικηγόρος της

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Φρανκ Μπάρτλεϊ

Το Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών

Tριήμερο ταξίδι εξοικείωσης Γερμανών τουριστικών πρακτόρων στην Ηλεία

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι και ο οδηγός έπεσε… πάνω σε δεύτερο δίκυκλο! Χαμός στην Αμερικής (ΦΩΤΟ)

Νέα μαρτυρία για τα σημάδια στην πλάτη του 10χρονου ΑμεΑ στην Πάτρα – «Τα είδαμε εντελώς τυχαία, ζητήσαμε χαρτί από γιατρό»

Πρωτοφανής επίθεση «τσαντάκηδων» σε γυναίκα στο Αγρίνιο – Την έσυραν με το μηχανάκι

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ηρώ Καριοφύλλη – «Κατάφερε να διακριθεί και να έχει άριστη επαγγελματική απόδοση»