Ιράν – “Φρουροί της Επανάστασης”: Θα έρθουν συντριπτικά πλήγματα εάν το Ισραήλ αντιδράσει στις επιχειρήσεις μας. Το 80% πέτυχε το στόχο του

01/10/2024 | 21:31

Το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν εξέδωσε γραπτή δήλωση σχετικά με την επιχείρηση αντιποίνων κατά του σιωνιστικού Ισραήλ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Στοχεύσαμε στην καρδιά των κατεχομένων εδαφών μετά το μαρτύριο του Ismail Heniyye, του Seyyed Hassan Nasrullah και του ταξίαρχου Nilfurushan.

Εάν το σιωνιστικό Ισραήλ αντιδράσει στις επιχειρήσεις του Ιράν, θα αντιμετωπίσει συντριπτικά πλήγματα.

Το Ιράν όπως μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης υπήρξαν δύο κύματα επιθέσεων και σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση του Ιράν το 80% των πυραύλων που εκτοξεύθηκαν πέτυχαν τους στόχους τους.

Λίγο μετά τις 20:30, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι ο κίνδυνος έχει προς το παρόν τελειώσει και πως οι πολίτες μπορούν να εγκαταλείψουν τα καταφύγια.

«Μετά την αξιολόγηση της κατάστασης, αποφασίστηκε ότι επιτρέπεται πλέον η έξοδος από τους προστατευόμενους χώρους σε όλες τις περιοχές σε όλη τη χώρα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός.

ertnews.gr

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική