“Ιπποκράτης”: Καταγγελία για άνιση μεταχείριση εργαζομένων στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Nέες καταγγελίες για άνιση μεταχείριση υπαλλήλων καταγγέλει μεσω ανακοίνωσης του το Σωματείο Εργαζομένων “Ιπποκράτης” στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρεας”. Στο στόχαστρο μπαίνει συμβασιούχος υπάλληλος στην Παθολογική ΚΛινική. 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:                              

ΝΕΟ  ΔΟΓΜΑ  στο  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Δεν  έρχεσαι  για  δουλεια  Και  επιβραβεύεσαι  να  δουλεύεις  πάντα  πρωϊνά

Αν και δεν είναι σωστό Συνδικαλιστικό όργανο να στρέφεται κατά Εργαζόμενου, μετά όμως τις πάμπολλες καταγγελίες Συναδέλφων-Μελών, Εργαζόμενων στη Παθολογική και όχι μόνον, είμαστε αναγκασμένοι να παρέμβουμε.

 Μιλάμε για την κατάχρηση απουσιών-Αναρρωτικών αδειών της συμβασιούχου υπαλλήλου Κ………, σε ένα από τα βαριά τμήματα του Νοσοκομείου μας, την Παθολογική Κλινική, απουσίες που προκαλούν και που δυστυχώς αποβαίνουν σε βάρος των εκεί Συναδέλφων μας, αλλά και του εν λόγω τμήματος, απουσίες που είχαν και έχουν ως αποτέλεσμα ακόμη και την κακώς και παρανόμως διακοπή σπουδαστικών αδειών και όχι μόνον, για την κάλυψη των αναγκών του εν λόγω τμήματος, πρόβλημα που έχει γίνει εφιάλτης για τους εκεί μόνιμους Συναδέλφους μας.

Και  αντί  λοιπόν

Η εν λόγω υπάλληλος να κληθεί από τους αρμοδίους για να δώσει εξηγήσεις και κατ΄ επέκταση να συνετιστεί, για ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να διωχθεί πειθαρχικώς, η ακόμη – ακόμη και να καταγγελθεί η σύμβασή της, η Νοσηλευτική Διευθύντρια την επιβραβεύει με πρωινή βάρδια, ευαισθησίες και αντιμετώπιση που δεν είχαν και δεν έχουν πολλοί άλλοι μόνιμοι υπάλληλοι, Συνάδελφοι-μέλη μας, με αρκετά χρόνια υπηρεσίας και προβλήματα υγείας.

 Μετά και την χθεσινή παρέμβαση στο Σωματείο μας, των Συναδελφισσσών της Παθολογικής, που δικαίως εξοργίζονται με τα προαναφερόμενα και την συνεχιζόμενη κατάσταση και μάλιστα προτού παρέλθουν καν οι τρείς ημέρες, από την προαναφερόμενη ευνοϊκή αντιμετώπιση,

  Ζητάμε ΑΜΕΣΑ το ξεκαθάρισμα την όλης υπόθεσης

Ίση μεταχείριση και βεβαίως την ΑΜΕΣΗ αντικατάστασή της από το τμήμα της παθολογικής, όπου οι εκεί Συναδέλφισσες εκπέμπουν S.O.S λόγω των ελλιπών δυνάμεων  και όχι μόνον, ένεκα των οποίων οφείλονται πάρα πολλές άδειες ακόμη και του 2018.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ