ΗΠΑ: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της επιχείρησης εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

13/01/2021 | 10:39

 

Ο Δρ. Μονσέφ Σλάουι, ο επικεφαλής της σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με αντικείμενο τον εμβολιασμό του πληθυσμού των ΗΠΑ για τον νέο κορωνοϊό, που έχει βαφτιστεί «Επιχείρηση Ταχύτητα Δίνης», υπέβαλε την παραίτησή του, όπως του ζήτησε η ομάδα του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν, βάσει του σχεδίου της, που προβλέπει ότι θα παραμείνει στον ρόλο για περίπου έναν μήνα, ανέφερε χθες Τρίτη το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Ο Δρ. Σλάουι, ως τώρα επικεφαλής του προγράμματος, θα δει τον ρόλο του να μειώνεται μετά την 20ή Ιανουαρίου και να τερματίζεται περί τη 12η Φεβρουαρίου, εξήγησαν πηγές στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα