ΗΠΑ: Φοιτητής έφερε γάτα στα αποδυτήρια ποδοσφαιριστών για να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας

04/09/2025 | 10:46

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι συχνά ένα σκληρό άθλημα που χαρακτηρίζεται από βίαιη δύναμη και τραυματισμούς. Αλλά κάθε τόσο, αποκαλύπτεται και μια πιο γλυκιά πλευρά αυτού του αθλήματος. Ο λόγος για τον Pudge, έναν μεγάλο καφέ γάτο.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου Bowling Green στο Οχάιο, όπου ένας παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά, ρίχνοντας το ηθικό όλης της ομάδας.

Όμως ένας άλλος φοιτητής και παίκτης, ο George Carlson, ήξερε έναν τρόπο που μπορούσε να βοηθήσει. Αποφάσισε, λοιπόν, να φέρει τον Pudge στα αποδυτήρια της ομάδας, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ανεβάσει το ηθικό όλων, και έτσι έγινε.

Οι παίκτες γοητεύτηκαν από τη νέα «μασκότ» της ομάδας, καθώς χάιδευαν και έπαιζαν με τον Pudge φέρνοντας χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τσακώθηκαν, πήγε να του αρπάξει το ΙΧ και τελικά τράκαραν