Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα»

02/02/2022 | 10:20

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ερτ, «Στούντιο 4» ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πατρότητα και πως αισθάνθηκε όταν αντίκρισε το παιδί του πρώτη φορά μετά τη γέννα.

«Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα. Λένε ότι όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς. Εγώ δεν το έπαθα, τον είδα είπα ωραίος είναι και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Αυτό που έπαθα εγώ με τον Ιάσονα είναι μετά τα 3,5 – 4, εκεί την πάτησα! Δεν υπάρχει στη ζωή μου τίποτα πιο όμορφο και σημαντικό», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του Βανέσα Αδαμοπούλου λέγοντας:

«Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα».

https://www.govastileto.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά