Ιωάννα Τούνη για ροζ βίντεο: Η γυναίκα στιγματίζεται, ο άνδρας βγαίνει ο μάγκας

17/09/2020 | 09:50

Για το επίμαχο ροζ βίντεο, το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show» η Ιωάννα Τούνη.

«Η ιστορία αυτή συνέβη πριν τρία χρόνια, ενώ ήμουν στο My Style Rocks. Κατέβασα με άπειρες αναφορές το βίντεο από το διαδίκτυο, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι. Ήμουν υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα κι εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Το βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα, δεν ήξερα τώρα για την ύπαρξή του» είπε.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks επισήμανε ότι δέχτηκε πολλά υποστηρικτικά μηνύματα

«Πήρα πάρα πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από γυναίκα, μου έδωσαν πάρα πολλή δύναμη. Το κακό είναι ότι στιγματίζεται πάντα η γυναίκα σε μια τέτοια περίπτωση, ενώ ο άντρας βγαίνει πιο μάγκας.

Και πρόσθεσε: «Ότι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Ότι αντέχει ο καθένας… Δεν θέλω να μιλάνε όλοι για μένα εκτός από μένα. Γι’ αυτό το λόγο ανέβασα το βίντεο στο Youtube».

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)