Ιωάννα Τούνη: Απαντάει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

21/02/2025 | 08:47

Το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς οι φήμες χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όλο και φουντώνουν!

Και ενώ για μέρες η γνωστή influencer δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια για όσα γράφονται, το απόγευμα της Πέμπτης 20/02 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό του instagram «έσπασε» τη σιωπή της!

Η ίδια ζήτησε χρόνο από το κοινό της και δήλωσε ότι θα μιλήσει ανοιχτά για ό,τι συμβαίνει στη ζωή της όταν εκείνη το αποφασίσει.

«Ξέρω ότι όλες αυτές τις μέρες, βδομάδες, έχεις διαβάσει τα άπειρα δημοσιεύματα και με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι και με ρωτάς κι εσύ…Το καταλαβαίνω.

Αλλά, δεν ζητάω κάτι άλλο, θέλω να μου δώσετε λίγο χρόνο να μπορέσω να αφομοιώσω τα πράγματα και τις καταστάσεις. Δεν είναι ότι κρύβω κάτι, αλλά είναι ακόμα όλα τόσο ρευστά, χρειάζομαι λίγο χρόνο.

Οπότε θέλω να σεβαστείτε λιγάκι την όλη φάση που βιώνω, γιατί δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όπως καταλαβαίνετε.

Θα μιλήσω εγώ ανοιχτά για αυτό, ξέρετε ότι το κάνω πάντα, ούτε σας καψουρεύω, ούτε καψόνια σας κάνω, προς Θεού, λίγο χρόνο ζητάω. Ανθρώπινα και θα τα συζητήσουμε όλα», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της