Ινδονησία: Κροκόδειλος σκότωσε γυναίκα – Αγνοείται μία ακόμη

27/12/2019 | 19:48

 

 

Κροκόδειλος σκότωσε μία γυναίκα ενώ άλλη μία αγνοείται, σε άλλη επίθεση στην επαρχία Σουλαουέζι στην Ινδονησία, έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Τα δύο διαφορετικά περιστατικά συνέβησαν χθες και σήμερα σε δύο γειτονικούς ποταμούς της περιφέρειας Νορθ Κονάουε, στο νότιο τμήμα της νήσου Σουλαουέζι.

Το πρώτο θύμα, η Νουργκάγια, ηλικίας 48 ετών, δέχθηκε επίθεση από έναν κροκόδειλο χθες το βράδυ, την ώρα που έπλενε τα ρούχα με την κόρη της. Το πτώμα της βρέθηκε στον ποταμό Λαλιντού, σε απόσταση 2 χλμ από το σημείο της επίθεσης.

«Σημειώθηκε μία ακόμη επίθεση σήμερα και αναζητούμε το θύμα», δήλωσε ο Ντζασμιντίν, ένας εκ των εκπροσώπων της τοπικής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών.

Ομάδες διάσωσης ψάχνουν για το πτώμα κατά μήκος του ποταμού Λασόλο, που συνδέεται με τον ποταμό Λαλιντού.

Το 2019, τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από επιθέσεις κροκοδείλων στην περιοχή, σύμφωνα με την τοπική υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία