Ημερίδα από την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ: “Πανεπιστήμιο Πατρών – Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος”

03/07/2020 | 15:15

Ημερίδα με θέμα « Πανεπιστήμιο Πατρών/Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος & Ποιος ο στρατηγικός σχεδιασμός σύζευξης του Πανεπιστημίου με την πόλη ,την Περιφέρεια & το Εξωτερικό» θα πραγματοποιήσει η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, στο Επιμελητήριο Αχαΐας και ώρα 18:30.

Αντικείμενο της Ημερίδας οι πέντε (5)Υποψήφιοι  Πρυτάνεις Καθηγητές κ.κ. Τάσος Αθανασόπουλος, Νίκος Καραμάνος, Χρήστος Μπούρας, Γιώργος Παπαθεοδώρου και Θόδωρος Χριστόπουλος, να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους σε προσκεκλημένους που θα αντιπροσωπεύουν την Περιφέρεια,την Πόλη και τους Παραγωγικούς Φορείς. 

Η Ημερίδα στοχεύει στο να παραχθεί επαγωγικός διάλογος και συγχρόνως να γίνει η αφετηρία μιας σειράς Εκδηλώσεων ώστε να επιτευχθεί το πάγιο ζητούμενο: Σύνδεση Πανεπιστημίου -πόλης με διάχυση της έρευνας, της καινοτομίας, των ιδεών και του πολιτισμού.

Ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από την δημοσιογράφο κα Τέτα Γιαννάρου. 

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο