Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της: «Είμαστε διαζευγμένοι, δεν το περίμενα»

28/01/2023 | 14:41

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη και σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή τους.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η πατρινή κριτής του My Style Rocks και μοντέλο ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και απάντησε «Ναι, είμαι πολύ καλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μας χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση».

Σε άλλη σχετική ερώτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως: «Απορώ και εγώ καμιά φορά με τον εαυτό μου με όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα η ζωή μου είναι κάθε μέρα και μια έκπληξη».

Για το αν είχε βγάλει από το μυαλό της αυτό τον άνθρωπο, η ίδια απάντησε: «Ναι, δεν το περίμενα. Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά».

 

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)