Ηλεία: Οκτώ μήνες ήταν νεκρός ο συνταξιούχος αστυνομικός – Τι έδειξε η νεκροψία για τον Χρ. Φωτόπουλο

Από οκτώ μήνες τουλάχιστον έως δύο χρόνια τοποθετείται χρονικά ο θάνατος του 88χρονου Χρήστου Φωτόπουλου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση προχθές το απόγευμα, στο σπίτι του στο Βούναργο.

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ η αιτία του θανάτου του είναι απροσδιόριστη, αποκλειόμενων και των κακώσεων. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι δύο από τα παιδιά του εκλιπόντος μετέβησαν προχθές στην οικία του πατέρα τους προκειμένου να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά που είχε η οικογένεια.

Όταν έφθασαν έξω από το σπίτι του και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όσο και αν χτύπησαν δεν βρέθηκε κανείς να τους ανοίξει. Τότε με τη βοήθεια επαγγελματία κλειδαρά από τον Πύργο άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ακόμα και οι πιο γενναίοι επιστήμονες φοβούνται να ανοίξουν αυτόν τον τάφο – Η κατάρα που κρύβει

Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ για Γάλλους περιπατητές στο Πουρναρόκαστρο – Ένας εγκλωβισμός – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης στον τελικό του Σαββάτου – Πότε θα βγει στη σκηνή η Κλαυδία

Στις 30 Ιουνίου λήγουν… τα ασανσέρ

Λούκας Γιώρκας: Θα μου άρεσε κάθε χρόνο να μυρίζει Ελλάδα η συμμετοχή στην Eurovision

Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Κρεμλίνο: Η ρωσική αντιπροσωπεία περιμένει τους Ουκρανούς στις 10:00 στην Κωνσταντινούπολη

La Liga: Πανάξια πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα 2-0 την Εσπανιόλ – Ολοκλήρωσε το τρεμπλ