Ηλεία: Μπούκαραν σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα και “σήκωσαν” ΑΤΜ

Μια θρασύτατη ομάδα πέντε ατόμων “χτύπησε” τα ξημερώματα της Κυριακής, σε σούπερ μάρκετ στην είσοδο της πόλης της Αμαλιάδας με λεία το ποσό των 4000 ευρώ. 

Οι πέντε φορούσαν κουκούλες και γάντια για να αποκρύψουν τα χαρακτηριστικά τους και παραβίασαν πόρτα εξόδου ασφαλείας στις 3.50 το πρωί.

Οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν που και πως να κινηθούν… Έφτασαν στο χώρο των γραφείων, όπου υπήρχε ΑΤΜ, το οποίο αφαίρεσαν με το ποσό που υπήρχε σε αυτό. 

Το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο που είχαν κλέψει στην περιοχή των Λεχαινών και απομακρύνθηκαν σε ελάχιστο χρόνο προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών. 

Τελικά οι οι δράστες φαίνεται πως κινήθηκαν προς τον Κόροιβο όπου και εγκατέλειψαν το όχημα που χρησιμοποίησαν και φρόντισαν για να σβήσουν τα ίχνη τους βάζοντάς του φωτιά. 

Εκτιμάται πως εκεί τους περίμεναν είτε συνεργοί τους, είτε είχαν αφήσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο για να διαφύγουν. 

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας.

ilialive

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)