Συνελήφθη καθηγήτρια μετά από περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε Λύκειο

31/10/2025 | 06:00

Συνελήφθη από το ΑΤ Ηγουμενίτσας η εκπαιδευτικός του 1ου Λυκείου Ηγουμενίτσας που είχε καθήκοντα επιτήρησης στην αυλή κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έπειτα από το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ τρεις 15χρονοι μαθητές του συστεγαζόμενου Γυμνασίου κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Το θύμα, μαθητής της Α’ Λυκείου, νοσηλεύεται με τραύματα στον αυχένα, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στη συμπλοκή φέρονται να συμμετείχαν τουλάχιστον οκτώ άτομα, με τουλάχιστον τρεις να ασκούν βία και οι υπόλοιποι να παρακολουθούν το επεισόδιο.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ