IFFHS: Ο Ελ Κααμπί για 4ο σερί μήνα κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο!

01/10/2024 | 16:17

 Ο Μαροκινός διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού  Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο για τέταρτο συνεχή μήνα στην κατάταξη που παρουσιάζει η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) με τους καλύτερους διεθνείς σκόρερ του 2024.
Ο Ελ Κααμπί, πλέον με 15 γκολ (11 σε διεθνείς διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό και 4 με την εθνική Μαρόκου), βρίσκεται-ξανά- στην κορυφή της νέας κατάταξης, από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

 Ωστόσο, ο Χάρι Κέιν έχει βελτιώσει σημαντικά τη θέση του πετυχαίνοντας 6 διεθνή γκολ τον Σεπτέμβριο (4 στο Champions League για την Μπάγερν, 2 στο Nations League για την Αγγλία).   

 Αυτός και ο Ακράμ Αρίφ (Αλ Σαάντ)  μοιράζονται τη δεύτερη θέση σε μικρή απόσταση από τον Μαροκινό επιθετικό, έχοντας από 14 γκολ έκαστος.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα

Γνωστοί Πατρινοί στην “φάκα” της ΕΛ.ΑΣ για απάτη με εκτελωνισμούς