Ιερέας “έφυγε” από κορονοϊό σε ηλικία 49 ετών – Φοβόταν τον εμβολιασμό

02/01/2022 | 17:00

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η περιοχή Καλαμάκι στην Κόρινθο καθώς πέθανε μετά μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης ο π. Βασίλειος σε ηλικία 49 ετών.

Ο π. Βασίλειος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους της περιοχής της Κορίνθου αλλά και του Λουτρακίου και αφήνει πίσω του τη σύζυγό του αλλά και τα τρία παιδιά του. Δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού καθώς είχε δηλώσει πως φοβόταν.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, νόσησε στα μέσα Δεκεμβρίου και η κατάστασή του επιδεινώθηκε μετά από μια επιπλοκή. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου και μετά από 5 ημέρες κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί.

Χθες το απόγευμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

papa-vasilis-1-365x244.jpg

Συνάντηση Ν. Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Δασμοί: Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στη Γενεύη

Μιλουτίνοφ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Euroleague, όχι για να γράφω νούμερα»

Βιτόρια: «Να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ανθή Βούλγαρη: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι