Σε μια σειρά από ερωτήσεις απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές για εκείνη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συμμετείχε στη στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster, με τον ίδιο να ανεβάζει ένα απόσπασμα από το νέο του βίντεο στο Instagram.
Στο preview που ανέβασε, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει ότι ούτε θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε, ενώ παραδέχεται ότι ίσως την έχουν κερατώσει. Επιπλέον, δεν έκρυψε τι είναι αυτό που την εκνευρίζει. «Να μου κλέβουν τον αναπτήρα», σημείωσε.
Όταν ρωτήθηκε για την πιο άσχημη ατάκα που της έχουν πει για να την «ρίξουν», δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά τόνισε πως ήταν «λίγο αισχρή» και αφορούσε ένα μέρος του σώματός της. «Ήταν μια λίγο αισχρή ατάκα, δεν μπορώ να την πω. Αφορούσε ένα μέρος του σώματός μου. Κάτι ήθελαν να κάνουν σε αυτό το μέρος», εξήγησε.
Για την ένοχή της απόλαυση, παραδέχτηκε την αδυναμία της στη σοκολάτα, ενώ για την αγαπημένη της βρισιά αποκάλυψε ότι αν είναι στο αυτοκίνητο μπορεί να εφεύρει νέες, αλλά συνήθως χρησιμοποιεί τα κλασικά. «Αν είμαι στο αυτοκίνητο, μπορώ να εφεύρω βρισιές, αλλά δεν μου έρχονται τώρα. Νομίζω τα κλασσικά, μαλ***», ανέφερε.
Σε πιο ελαφρύ τόνο, αποκάλυψε ότι κάνει μακραμέ κι είναι αρκετά ταλαντούχα σε αυτό, ενώ όταν τη ρώτησαν ποια πιστεύει ότι είναι η πρώτη εντύπωση που αφήνει σε κάποιον που την γνωρίζει, σχολίασε με χιούμορ: «Συνήθως λένε “μωρέ δεν είναι έτσι όπως νόμιζα”».