Η ξεχωριστή τσάντα της πριγκίπισσας Νταϊάνα κυκλοφορεί ξανά

Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Dior ανακοίνωσε την επανέκδοση της μίνι τσάντας «Lady Dior», η οποία συγκέντρωσε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο όταν «φορέθηκε» από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα στο Met Gala του 1996.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τράβηξε τα βλέμματα με ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα με μαύρη δαντέλα δημιουργίας John Galliano σε συνδυασμό με ένα κολιέ τσόκερ από μαργαριτάρια και τη συγκεκριμένη τσάντα.

Ήταν δώρο της τότε Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπερναντέτ Σιράκ προς εκείνη σε ένα ταξίδι της στο Παρίσι το 1995.

Μια μικρή υφασμάτινη τσάντα που τότε ήταν γνωστή ως Chouchou, με μια μικρή λαβή, τετράγωνο σχήμα με καπιτονέ υφή και ένα γούρι που κρεμόταν και αναπαρήγαγε τα γράμματα του οίκου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο