Η ξεχωριστή… συνάντηση του Χαράλαμπου Μπονάνου

07/03/2023 | 19:20

Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει:

Μέσα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε , συνάντησα ανθρώπους του ΚΟΙΣΠΕ ΦΑΡΟΣ , που δουλεύουν στις νησίδες που έχει την αρμοδιότητα η περιφέρεια , στην μικρή περιμετρική για παράδειγμα , δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους , για την χειρωνακτική εργασία καθαρισμού ενώ παράλληλα κάνουν και εργασιοθεραπεία.

Και προσφέρουν έργο σε πραγματικό χρόνο , και συνεχίζουν την θεραπεία τους σε μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης ώστε να μην μένουν αδρανείς στο περιθώριο.

Εσείς που οδηγείτε να δώσετε την απαραίτητη προσοχή , να ελαττώσετε ταχύτητα , να βοηθήσουμε όλοι να έχουν πλήρη ενσωμάτωση σε μια σκληρή κοινωνία

Συζήτησα μαζί τους ,και είδα πρόσωπα που ένοιωθαν ευγνωμοσύνη για την μεγάλη ευκαιρία που τους δίνουμε για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο , να μπορούν σαν όλους μας ισότιμα να εργάζονται ,να νοιώθουν χρήσιμοι , να προσφέρουν ,όσο και αν η ζωή δεν τους φέρθηκε με επιείκεια.

 

 

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά