Η Βόρεια Κορέα καταδικάζει ως πράξη τρομοκρατίας την επιδρομή των δυνάμεων της Ουκρανίας στο έδαφος της Ρωσίας

18/08/2024 | 15:21

Η Βόρεια Κορέα καταδίκασε την επιδρομή της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος, χαρακτηρίζοντάς την ασυγχώρητη πράξη τρομοκρατίας που υποστηρίζεται από την Ουάσινγκτον και τη Δύση και προσθέτοντας ότι θα τάσσεται πάντα με το μέρος της Ρωσίας, η οποία επιδιώκει να προστατεύσει την κυριαρχία της, μεταδίδουν σήμερα βορειοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.

Η επιδρομή της Ουκρανίας στο εσωτερικό της Ρωσίας είναι προϊόν της αντιρωσικής συγκρουσιακής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ωθεί την κατάσταση στο χείλος του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Οι ΗΠΑ παρέδωσαν «αστρονομικές» ποσότητες θανατηφόρων όπλων στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφέρεται στο τηλεγράφημα.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την ένοπλη επίθεση εναντίον του ρωσικού εδάφους από το καθεστώς ανδρεικέλων του Ζελένσκι, που ελέγχεται και στηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δύση, ως μια ασυγχώρητη πράξη επίθεσης και τρομοκρατίας», ανέφερε σε δήλωσή του το βορειοκορεατικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το KCNA.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές