Η Βίβιαν Σαμούρη στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου

23/01/2023 | 13:10

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.

Σε σύντομο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος, αφού μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, αναφέρθηκε στη δράση του Παγκαλαβρυτινού λέγοντας ότι είναι γνωστή και πλούσια η δραστηριότητα και η προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και της περιοχής. 

«Ο Παγκαλαβρυτινός καταγράφει σημαντική παρουσία και σε πολλές εκδηλώσεις εκτός Αχαΐας, μεταφέροντας, όπου συμμετέχει, πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής μας. Ο Δήμος Πατρέων στέκεται πάντα δίπλα σας και στηρίζει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, την όλη σας προσπάθεια» είπε η Αντιδήμαρχος ευχόμενη η πολιτιστική δράση του Συλλόγου για το 2023 να είναι ακόμη πιο πλούσια, δημιουργική και καρποφόρα.

dsc_6711_copy_3008x2008.jpg

dsc_7074_copy_2008x3008.jpg

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο