Η Βιλερμπάν σόκαρε την Παρτιζάν

15/11/2025 | 07:25

Η Παρτιζάν βρέθηκε μια ανάσα από το δεύτερο της «διπλό» στη φετινή EuroLeague, αλλά η Βιλερμπάν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 88-87 στην 11η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση είχε υψηλή ένταση και συναρπαστικές ανατροπές, κρατώντας τους φιλάθλους σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τα πρώτα τρία δεκάλεπτα ανήκαν περισσότερο στους Γάλλους, με την Παρτιζάν να παλεύει αλλά να περιορίζεται σε ρόλο παρατηρητή.

Όμως στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρήκε ρυθμό μέσω της άμυνας, σημειώνοντας επιμέρους 9-16 και φτάνοντας στην ανατροπή (75-79 στο 37’).

Η Βιλερμπάν απάντησε άμεσα με σερί 8-0, ολοκληρωμένο με τρίποντο του Γκλιν Γουότσον, παίρνοντας ξανά τον έλεγχο με 83-79 και κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Γκλιν Γουότσον και ο Ντέιβιντ Λάιτι με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά της Παρτιζάν, που υπέπεσε σε 17 λάθη, ξεχώρισαν οι Στέρλινγκ Μπράουν (20π.) και Νουέιν Ουάσινγκτον (19π.). Ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε 18 λεπτά με 2 πόντους, 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 42-36, 66-63, 88-87

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης