Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά στον αποστολέα που κάλεσε σε δημόσια συγγνώμη το Πάμε Πακέτο

03/04/2017 | 22:34

Την δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή «Όλα Καλά» έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον νεαρό αποστολέα από το Πάμε Πακέτο, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook κάλεσε την εκπομπή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Σύμφωνα, επίσης, με την δημοσιογράφο Σοφία Τουντούρη, η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να τοποθετηθεί επί του θέματος αύριο Τρίτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Μίλησα με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την ρώτησα αν θα ζητήσουν μέσα από την εκπομπή “συγγνώμη” και μου είπε “συγγνώμη ζητάμε όταν κάνουμε λάθη, όχι όταν προσεγγίζουμε τους ανθρώπους με αγάπη και προσπάθεια επίλυσης των αιτημάτων τους”», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής “Όλα Καλά” Σοφία Τουντούρη.

Πηγή: zappit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=i4Vs_Vczu1A
Αρωματικό ρύζι
22/05/2025 | 17:56

Το Ισραήλ αποχωρεί από τις έμμεσες διαπραγματεύσεις με την Χαμάς στο Κατάρ μετά από εντολή του Νετανιάχου

Δήμος Ζαχάρως: Χορήγηση στεγαστικής συνδρομής στους πληγέντες του σεισμού της 29ης Μαρτίου 2024

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία

Πάτρα: Συγκέντρωση για την Παλαιστίνη, το Σάββατο

Αρωματικό ρύζι

Αυστραλία: Δύο νεκροί και 50.000 εγκλωβισμένοι μετά από καταστροφικές πλημμύρες

Οδηγός ΙΧ πέρασε με κόκκινο, παρέσυρε ανήλικα και εξαφανίστηκε

Διαδικτυακή Ημερίδα για το cyber bullying