Η Βαλέρια Χοψονίδου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

28/07/2025 | 16:49

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε την Παρασκευή (25.07.2025) η Βαλέρια Χοψονίδου και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Αντώνης Βλωτιδέλλης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την έλευση του γιου τους.

Η γνωστή επιχειρηματίας ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της και πέρασε κάποιες έντονες δυσκολίες μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα. Όμως πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Η Βαλέρια Χοψονίδου το μεσημέρι της Δευτέρας πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, όπου έφερε στη ζωή το μωράκι της και επέστρεψε με την οικογένειά της στο σπίτι.

Η αγαπημένη αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε μοιραστεί δημοσίως κάποιες δυσκολίες που είχε περάσει στο παρελθόν. Η Βαλέρια Χοψονίδου είχε αποκαλύψει μέσω του Instagram ότι πριν από δύο χρόνια είχε μείνει ξανά έγκυος, αλλά η κύηση κατέληξε σε παλίνδρομη.

ΠΗΓΗ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»