Η στοργική αγκαλιά του Πρίντεζη στον Αντετοκούνμπο – ΦΩΤΟ

08/10/2017 | 22:00

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο άφησε πίσω την κούραση, μα πολύ περισσότερο το οικογενειακό πένθος μετά την απώλεια του πατέρα του, Τσαρλς, δίνοντας κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού έκανε μεσοβδόμαδα ταξίδι – αστραπή για τις ΗΠΑ, προκειμένου να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, κι ακολούθως ξαναπάτησε το παρκέ για να κάνει τη δουλειά του.

Μάλιστα ο Γιώργος Πρίντεζης, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την ψυχολογική ανηφόρα που ανεβαίνει ο φόργουορντ του “τριφυλλιού” (σ.σ.: είχε χάσει κι αυτός τον πατέρα του πριν από ενάμιση χρόνο, ανήμερα της έναρξης των τελικών), έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον ασπαστεί μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων.

539427_da50ce5913-9dfb14a6d45bac72.jpg

Πηγή: enikos.gr

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!