Η Σοφία Παθέκα ξεκαθαρίζει: «Δεν θα πήγαινα σε κάποιο αγωνιστικό ριάλιτι επιβίωσης»

07/08/2025 | 22:04

Φρένο έβαλε η Σοφία Παθέκα σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε αγωνιστικό ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια εξήγησε τους λόγους που την κρατούν μακριά από τέτοια κόνσεπτ, ενώ μίλησε ακόμα και για την απουσία της γυμναστικής από την τηλεοπτική πραγματικότητα, τον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και το σοβαρό ατύχημα που την καθήλωσε σωματικά, όχι όμως και ψυχικά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού», η γνωστή γυμνάστρια ανέτρεξε στην προσωπική της πορεία στον χώρο της άσκησης, επισημαίνοντας πως η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με τη γυμναστική. Έχω δοκιμάσει όλα τα αθλήματα, πέρασα στη Γυμναστική Ακαδημία, τελείωσα, έκανα το μεταπτυχιακό μου και δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τη ζωή μου χωρίς να γυμνάζομαι ή να γυμνάζω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν υπάρχει χώρος για την άσκηση στην τηλεόραση, η ίδια θεωρεί πως ναι, αρκεί να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να εμπνευστεί. «Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για τη γυμναστική στην τηλεόραση, να δώσει κίνητρο στους τηλεθεατές, να τους οδηγήσει σε κάποιο γυμναστήριο, κάτι να κάνει. Πάντα είναι ένα ωραίο θέμα η άσκηση, έχει ενδιαφέρον. Δεν θα πήγαινα όμως σε κάποιο αγωνιστικό ριάλιτι επιβίωσης Δεν μπορώ να μην έχω το μπάνιο μου, την υγιεινή μου, δεν μπορώ να είμαστε όλοι μαζί, δεν μπορώ τα ζουζούνια», εξήγησε.

Η Σοφία Παθέκα θυμήθηκε και τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της, όπως το ατύχημα στο πόδι της που την ανάγκασε να διακόψει προσωρινά. «Ακόμα κι όταν έγινε το ατύχημα με το πόδι μου, το οποίο με καθήλωσε, εκεί πήρα off μία εβδομάδα, μέχρι να συνέλθω ψυχολογικά και ξεκίνησα να δουλεύω με πατερίτσες», αποκάλυψε

Τέλος, αναφερόμενη στο φαινόμενο των personal trainers που «ξεπηδούν» καθημερινά στα social media, η ίδια τόνισε πως η συνέπεια είναι το παν.
«Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει κι ο κόσμος είναι αυτός που θα επιλέξει με βάση την κρίση του ποιανού τις συμβουλές πρέπει να ακολουθήσει. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου που είναι της τελευταίας στιγμής, η γυμναστική όμως δεν κάνει θαύματα. Χρειάζεται συνέπεια και σταθερότητα», ανέφερε κλείνοντας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)