Η Σκάρλετ Γιόχανσον μιλάει για το διαζύγιο της

30/08/2019 | 12:46

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε δημόσια για το πώς η προσωπική της ζωή και ιδιαίτερα το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Ρομέν Ντόριακ, τη βοήθησαν στην προετοιμασία για τον ρόλο της στη νέα ταινία του Νόα Μπόμπακ, «Marriage Story».

Στην ταινία σε παραγωγή Netflix, η Γιόχανσον υποδύεται τη Νικόλ, μια ηθοποιό που βλέπει τον γάμο της με τον διευθυντή θεάτρου Τσάρλι (Άνταμ Ντράιβερ) να διαλύεται, καθώς αισθάνεται ασφυκτικά εξαιτίας του εγωκεντρικού χαρακτήρα του συζύγου της και της ανάγκης μιας διαφορετικής καριέρας που θα την ικανοποιεί περισσότερο. Τον ρόλο της δικηγόρου της Νικόλ, παίζει η Λόρα Ντερν. «Στην πραγματικότητα, περνούσα ένα άσχημο διαζύγιο», δήλωσε η ηθοποιός στο Variety, την Πέμπτη στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, λίγη ώρα πριν από την πρεμιέρα της δραματικής ταινίας.

«Δεν γνώριζα το αντικείμενο συζήτησής μας. Απλώς μπήκα στο δωμάτιο, παρήγγειλα ένα ποτήρι κρασί και παραπονιόμουν για τη σχέση στην οποία βρισκόμουν», είπε η Γιόχανσον για την πρώτη συνάντηση με τον Μπόμπακ. Σύμφωνα με την ηθοποιό, εκείνος απλώς την άκουγε προσεκτικά και κάποια στιγμή την προειδοποίησε ότι «αυτό πιθανόν να είναι ένα πρότζεκτ που είτε θα θέλεις πολύ να συμμετάσχεις, ή όχι». Και η Γιόχανσον συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει. «Ένιωσα σαν να ήταν το πεπρωμένο μου. Ήταν μια εμπειρία που μοιράστηκα με εκείνον κι εκείνος τη μοιράστηκε μαζί μου. Και ήρθε πάνω στην κατάλληλη στιγμή».

Οι πρώτες κριτικές μετά την προβολή του «Marriage Story» ήταν διθυραμβικές και μιλούν για μια σίγουρη υποψηφιότητα στα Όσκαρ 2020.

Η Γιόχανσον είναι τώρα αρραβωνιασμένη με τον Κόλιν Τζοστ, του Saturday Night Live.  

Ίαν Ράιτ: «Οι γυναίκες έσωσαν την Άρσεναλ»

Βέλγιο – Μπριζ: Έκκληση στους τουρίστες να σταματήσουν να κλέβουν πέτρες από τα παραδοσιακά λιθόστρωτα της πόλης

Έρευνα για πιθανή ρωσική εμπλοκή σε εμπρηστικές επιθέσεις κατά του Κιρ Στάρμερ

Πάτρα: “Έφυγε” ο μηχανολόγος μηχανικός Γιάννης Γεωργουδάκης

Η Δαμασκός θα βοηθήσει την Ουάσινγκτον να «εντοπίσει» εξαφανισθέντες Αμερικανούς, λέει αμερικανός διπλωμάτης

Τα προβλήματα της καθημερινότητας και οι διεκδικήσεις για το μέλλον της πόλης στην ανοιχτή συζήτηση στην Αγυιά

Δημιουργοί «Αστερομάτας»: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάμε και πιο πάνω από την 6η θέση»

Ρίκα Διαλυνά για Κώστα Χατζηχρήστο: Τους ζούσε όλους και ας μην είχε ο ίδιος ούτε φράγκο στην τσέπη