Η Σία Αναγνωστοπούλου για τον Κώστα Καζάκο

13/09/2022 | 22:20

Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου εκφράζει η Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου, αναφέροντας:

Ο Κώστας Καζάκος άνηκε σε εκείνη  τη γενιά των ανθρώπων , σ’ αυτή την παρέα των καλλιτεχνών,  που στα μετεμφυλιακά χρόνια της αθηναϊκής άνοιξης , πέρασε μέσα από τις μασίφ πόρτες του Θεάτρου Τέχνης και της σχολής του Σταυράκου, συγχρωτίστηκε με τους μεγάλους δημιουργούς ,τους  ποιητές, ερμήνευσε  τα παγκόσμια θεατρικά  έργα  

Με το ξεχωριστό του σθένος και την ένταση της σωματικότητας του,  υπηρέτησε , με τον ίδιο τρόπο θέατρο και ιδέες . Υπερασπίσθηκε την Αριστερά , γλίστρησε μέσα στα κινήματα ,εκλέχθηκε με το Κομμουνιστικό κόμμα. Ένας συνεπής, αριστερός  άνθρωπος , ο Κώστας Καζάκος. 

Στη μνήμη όλων έχει εγγραφεί και παραμένει ατόφια ακόμα , η ομορφιά , η κοινή πολιτική δράση και η καλλιτεχνική του συνύπαρξη με την σπουδαία Τζένη Καρέζη. Για όλα αυτά ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια βαθιά υπόκλιση για όσα μας πρόσφερε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συνεργάτες του, στους συντρόφους του στο ΚΚΕ .

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»