Η Σελένα Γκόμεζ διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

05/04/2020 | 08:16

Η Selena Gomez έχει μιλήσει για την ψυχική της υγεία και στο παρελθόν, λέγοντας για τη μάχη που δίνει με το άγχος και για την κατάθλιψη. Και τώρα, αποκάλυψε ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλώντας με τη Miley Cyrus σε Instagram Live, ως μέρος της σειράς “Bright Minded: Live” που ξεκίνησε λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης, είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα σε ένα από τα καλύτερα ψυχιατρικά νοσοκομεία, το Νοσοκομείο McLean και μετά από χρόνια , συνειδητοποίησα ότι ήμουν διπολική. Και έτσι, όταν έμαθα περισσότερες πληροφορίες για τον διπολισμό, πραγματικά βοηθήθηκα. Τώρα που το ξέρω, δεν τρομάζω. Αυτό νομίζω φοβούνται οι περισσότεροι, την άγνοια».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ