Η Ρατζούα Αλ Σάιφ με μοντέρνο νυφικό δια χειρός Έλι Σάαμπ

04/06/2023 | 17:03

Ο γάμος του πρίγκιπα Χουσεΐν και διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας με την αγαπημένη του Ρατζούα Αλ Σάιφ πραγματοποιήθηκε στους κήπους του παλατιού Ζαχράν στο Αμμάν μπροστά σε 140 καλεσμένους, μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκλεκτών προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Αrabnews, η Ρατζούα Αλ Σάιφ έφτασε στο παλάτι με μια Rolls-Royce Phantom V του 1968 που είχε κατασκευαστεί για την αείμνηστη βασίλισσα Zein Al-Sharaf, την προγιαγιά του πρίγκιπα Χουσεΐν. Την συνόδευαν τα αδέλφια του διαδόχου, ο πρίγκιπας Χασίμ και οι πριγκίπισσες Σάλμα και Ιμάν.

Η μέλλουσα βασίλισσα της Ιορδανίας έκλεψε τις εντυπώσεις με το μοντέρνο νυφικό σε στενή γραμμή από τον διάσημο Λιβανέζο σχεδιαστή Έλι Σάαμπ(Elie Saab). Το εντυπωσιακό νυφικό με το ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό ήταν εμπνευσμένο από μία παλαιότερη δημιουργία του σχεδιαστή, την οποία είχε φορέσει η βασίλισσα Ράνια σε χρυσό τόνο.

 

ΑΜΠΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της