«Η πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά στην Πάτρα αντιμετωπίστηκε μέσα σε δύο ώρες», λέει ο Βασίλης Κικίλιας και ευχαριστεί πυροσβέστες και εθελοντές

Σε δύο ώρες κατάφεραν οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας να αντιμετωπίσουν «την πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά που ξέσπασε σε μεικτή ζώνη δάσους – αστικού ιστού στην Πάτρα, απειλώντας σπίτια, αλλά και δομές Υγείας», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

«Μέσα σε δύο ώρες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά που ξέσπασε σε μεικτή ζώνη δάσους – αστικού ιστού στην Πάτρα, απειλώντας σπίτια αλλά και δομές Υγείας», τονίζει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ για τις έγκαιρες και ασφαλείς εκκενώσεις, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους υγειονομικούς, στους εθελοντές, και βεβαίως στους πυροσβέστες και στους πιλότους μας για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν», γράφει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Όλοι μαζί στη μεγάλη μάχη να προστατέψουμε την πατρίδα μας», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.

 

 

newsit.gr

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)