Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αρωγός στην «Βραδιά Εμπορίου» στην Κάτω Αχαΐα

06/08/2025 | 15:02

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η «Βραδιά Εμπορίου» το βράδυ του Σαββάτου 2 Αυγούστου 2025 στην Κάτω Αχαΐα.

Στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, κάνοντας αγορές και διασκεδάζοντας ως τα μεσάνυχτα. 

Τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ, με ειδικές εκπτώσεις, δωροεπιταγές και προωθητικές ενέργειες για τους καταναλωτές. Παράλληλα, πλήθος παράλληλων δράσεων δημιούργησαν ατμόσφαιρα γιορτής στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας. Στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονταν  facepainting και δραστηριότητες για παιδιά, ξυλοπόδαροι ζογκλέρ και μασκότ που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αρωγός στην «Βραδιά Εμπορίου» στην Κάτω Αχαΐα
(c)B.E.N. Kostas Georgopoulos

Συμμετείχαν ακόμη, τοπικοί σύλλογοι και σχολές χορού παρουσιάζοντας  παραδοσιακά και σύγχρονα χορευτικά δρώμενα, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή συναυλία των Decibel. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου Δύμης Ανδρέας Φώτου ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συμβολή της στη βραδιά που τείνει να γίνει θεσμός. 

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αρωγός στην «Βραδιά Εμπορίου» στην Κάτω Αχαΐα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Τάκη Αντωνόπουλος, ο οποίος επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα στους παραγωγικούς φορείς υποστηρίζοντας   πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την τοπική επιχειρηματικότητα και τονώνουν την αγορά. 

Τη «Βραδιά Εμπορίου» υποστήριξαν ακόμη ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, και του Επιμελητήριο Αχαΐας.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα