Η Πάτρα απέκτησε δικαστική αστυνομία

Δημοτική Αστυνομία μπορεί να μην έχουμε, Δικαστική Αστυνομία , όμως αποκτήσαμε λίαν προσφάτως.

Με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους σήμερα, έκαναν την εμφανισή τους στα Δικαστήρια της Πάτρας και οι δικαστικοί αστυνομικοί.

Οι οποίοι θα είναι επιφορτιμένοι με τον έλεγχο των ατόμων που εισέρχονται στο Μέγαρο και την ασφάλεια των χώρων.

Οι θέσεις σε Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα

Στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών, με έδρα την Πάτρα, κατανέμονται τέσσερις (4) οργανικές θέσεις, ως εξής: μία (1) του κλάδου ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας, μία (1) του Κλάδου ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας και δύο (2) του Κλάδου ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου, με έδρα το Αίγιο, κατανέμονται τρεις (3) οργανικές θέσεις, ως εξής: μία (1) του κλάδου ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας και δύο (2) του Κλάδου ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαβρύτων, με έδρα τα Καλάβρυτα, κατανέμονται τρεις (3) οργανικές θέσεις, ως εξής: μία (1) του κλάδου ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας και δύο (2) του 13 Κλάδου ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας.

Δυτ. Ελλάδα: Του …έφυγε το ΙΧ και “καρφώθηκε” σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού ΦΩΤΟ

Ο Τιμωρός: Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στο φινάλε ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση του Εισαγγελέα με την πρότασή του για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού

Παραγουάη: Προμηθεύτηκε μαχητικά αεροσκάφη για να αντιμετωπίσει τους εμπόρους ναρκωτικών

Ίντερ – Φλουμινένσε 0-2: Αποκλεισμός έκπληξη για τους «νερατζούρι» από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Υπό μερικό έλεγχο τα ξημερώματα πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112 “κλείστε πόρτες και παράθυρα”

Καιρός: “Καυτή” πρωτομηνιά στην Πάτρα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα