Η “Ωρα Πατρών” κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

04/04/2020 | 23:57

 

Η «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι σε μια συμβολική πράξη κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Μανώλη Γλέζου, στα Υψηλά Αλώνια στο μνημείο των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς τιμώντας την ιστορία και τους αγώνες του τελευταίου Παρτιζάνου της Ευρώπης.
Ήδη, η «Ώρα Πατρών» με πρότασής της είχε καταθέσει αίτημα στο Δήμο Πατρέων για να βγει ψήφισμα και να υπάρχει ονοματοθεσία κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτά από όλες τις παρατάξεις.
Η «Ώρα Πατρών» προτείνει στο Δήμο Πατρέων να υπάρξει ειδική συνεδρίαση για το κτήριο της οδού Κανακάρη (οικία Γιοβάνη) που είχε επιταχθεί από τους Γερμανούς είχαν περάσει χιλιάδες αγωνιστές της αντίστασης και να τοποθετηθεί ειδική σήμανση διασώζοντας την ιστορική μνήμη για τις επόμενες γενιές.
Τέλος, καλούμε τα μέλη και τους φίλους της «Ώρα Πατρών» να συμμετέχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Απριλίου στην πλ. Γεωργίου στο επάνω μέρος από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας και ώρες 9:30-13:30 και 17:30-20:30 προς τιμήν του Μανώλη Γλέζου.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη