Η ΟΝΝΕΔ τρολάρει τον Κασσελάκη! 

08/02/2026 | 13:48

Παρόμοιο σλόγκαν με το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ του 2019 χρησιμοποιήθηκε στο έκτακτο συνέδριο του Στέφανου Κασσελάκη. Ο λόγος γίνεται για τη φράση «Το Αύριο Είναι Τώρα» που χρησιμοποιήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ το 2019 η ΟΝΝΕΔ είχε χρησιμοποιήσει το σλόγκαν «Το Αύριο Τώρα».

Το σλόγκαν σχολίασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, με τη φράση «προσοχή στις απομιμήσεις».

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση δημοσίευσε σχετική φωτογραφία από το λογότυπο του 12ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ το 2019, την οποία παρέθεσε δίπλα στο λογότυπο του συνεδρίου του Κινήματος Δημοκρατίας, προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από την πλευρά Κασσελάκη.

Σημειώνεται ότι η  ανάρτηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ έρχεται λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του έκτακτου συνεδρίου κατά τη διάρκεια του οποίου ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε το Κίνημα Δημοκρατίας να μετανομαστεί σε «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο».

protothema

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)