Η Νικόλ Κίντμαν μόλις υιοθέτησε το κούρεμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο

Λίγες ημέρες μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Κιθ Έρμπαν, η Νικόλ Κίντμαν ταξίδεψε μέχρι την Γαλλία, προκειμένου να παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και πιο συγκεκριμένα στην front row του οίκου Chanel. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε πλάι στις κόρες της, την 17χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 14χρονη Φέιθ Μάργκαρετ, ενώ την προσοχή τράβηξε η ανανεωμένη εμφάνισή της.

Όπως θα δεις παρακάτω, η ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό, oversized πουκάμισο, straight leg jean, μαύρα slingback heels και μπορντό τσάντα με την υπογραφή του οίκου, ενώ διάνθισε την κουπ της με γαλλικές αφέλειες, ανανεώνοντας έτσι πλήρως την εικόνα της.

Τα french bangs αποτελούν μία από τις πιο πιο κολακευτικές επιλογές για τις γυναίκες άνω των 50, αφού πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, καμουφλάροντας τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και “το πόδι της χήνας”. Παράλληλα, χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά που δείχνει εξαιρετικά σαγηνευτική, ενώ αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο να φρεσκάρεις το look σου χωρίς ωστόσο να δεσμευτείς με κάποια μεγάλη αλλαγή στο μήκος.

Για το τέλειο styling, ξεκίνησε με νωπά μαλλιά κι εφάμοσε έναν αφρό για δυνατό κράτημα. Έπειτα χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μια φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα δώσε σχήμα στις αφέλειες. Αν το επιθυμείς, τύλιξέ τες γύρω από ένα ρόλεϊ κι άφησέ τες να κρυώσουν εκεί για λίγα λεπτά έτσι ώστε το χτένισμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

jenny.gr

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ