Η Νίκη Παλληκαράκη για την δύσκολη στιγμή, όταν την κλώτσησε η Μαρινέλλα

12/01/2020 | 14:38

 

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, η Νίκη Παλληκαράκη αποκάλυψε τη δύσκολη στιγμή στην οποία βρέθηκε επί σκηνής, όταν έπαθε “σεντόνι” και χρειάστηκε να την κλωτσήσει η Μαρινέλλα για να την συνεφέρει.

“Ήμασταν στο Ηρώδειο σε μια παράσταση του Τσακίρη, τα Γυναικών Πάθη, που πρωταγωνίστρια ήταν η Μαρινέλλα. Έπρεπε να τρέξω να πέσω στα πόδια της, να σηκώσω το κεφάλι μου να την κοιτάξω και να της πω μια ατάκα. Σηκώνοντας το κεφάλι βλέπω τον Παρθενώνα με μια απίστευτη πανσέληνο… το απόλυτο σεντόνι. Την κοίταζα και άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου γιατί δεν ήξερα τι να πω κι ευτυχώς για την Μαρινέλλα που είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με κλώτσησε, μου έκανε με τα μάτια “φύγε” και συνεχίσαμε”, είπε η Νίκη Παλληκαράκη.

“Η Δικαίωση του Mega έμεινε απλήρωτη, δεν δικαιώθηκα. Καλλιτεχνικά ναι, οικονομικά όχι”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Νίκη Παλληκαράκη.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ για την απεργία της 12ης Ιουνίου

Την αναχαίτιση ρωσικού αεροσκάφους από δύο βρετανικά μαχητικά ανακοίνωσε η Πολωνία

ECDC: Ανησυχία για την έξαρση νέας μετάλλαξης του κορονοϊού στην Ευρώπη – «Η συχνότητα της Covid 19 μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες»

Γιορτή του Πατέρα 2025: Πότε πέφτει φέτος και ποιο είναι το νόημά της

Τσίπρας: Να πείσουμε τους ανθρώπους ότι αν οι προοδευτικοί αναλάβουν τη διακυβέρνηση, το μέλλον τους θα είναι διαφορετικό

Iσραήλ: Ιρανική επίθεση με 150 πυραύλους – Εκρήξεις πάνω από Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ

Τούρτα παγωτό με γεμιστά μπισκότα – Με μόλις 4 υλικά

Δυτ. Ελλάδα: Ήταν νεκρός επί μήνες – Φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν αστυνομικοί, νεκρό και το σκυλί του!