Η μισητή Γκουίνεθ

05/07/2016 | 17:32

Το περιοδικό STAR είχε ανακηρύξει ως την “πιο μισητή του κόσμου” την ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτρου το 2013. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάτι ξινό πάνω της. Κάνει μια ζωή που διαφημίζει συνεχώς γα το πόσο τέλεια και υγιεινή είναι, πόσο σωστά γυμνάζεται και τι τρώει, έστω κι αν είναι περίεργες τροφές. 

«Όντως είμαι εγώ η πιο μισητή; Περισσότερο και από τον Κρις Μπράουν (ο τραγουδιστής που ξυλοκόπησε τη Ριάνα). Μα τι έκανα και βγήκα η πιο μισητή του κόσμου;»ρώτησε τον δημοσιογράφο του BBC Στέφεν Σακούρ.

Ο παρουσιαστής της απάντησε πως ίσως η ίδια να κάνει κάποιους ανθρώπους να νιώθουν άσχημα μερικές φορές.

«Δεν ξέρω» είπε η ηθοποιός στο BBC. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου. Αν με γνωρίσεις θα δεις ποια πραγματικά είμαι. Μ’ αρέσει να ζω τη ζωή, να διασκεδάζω, να τρώω, και πραγματικά είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου και δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μου που κάνει πολλούς να βγάζουν για μένα συμπεράσματα που δεν ισχύουν.»

Ράδιο αρβύλα: Διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 για νέο deal

Ελβετία: Κατασκευάστηκε ο ψηλότερος τρισδιάστατα εκτυπωμένος πύργος στον κόσμο

Χρυσοχοΐδης: Προστάτευαν τα παιδιά της Γάζας αυτοί που πέταξαν τις μολότοφ; – Υπάρχει στοχοποίηση της τροχαίας από αναρχικούς

Απόστολος Πίτσος (1918-2023): Ο εμβληματικός βιομήχανος που «μπήκε» σε κάθε ελληνικό σπίτι…

Τζάρεντ Λέτο: Εννέα γυναίκες τον καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Νομοθετικές βελτιώσεις Κυρανάκη για ταξί, τροχόσπιτα, πρόστιμα

Μήνυμα του Γκραντ στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Βλέπω περισσότερα αστέρια

Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το φαράγγι Πάτσου στο Ρέθυμνο