Η Μέγκαν απαγορεύει στον Χάρι να επιστρέψει στη Βρετανία

25/03/2020 | 22:45

Η Μέγκαν Μαρκλ απαγόρευσε στον πρίγκιπα Χάρι να ταξδέψει και κυρίως να μην επιστρέψει στη Βρετανία ώστε να δει τον άρρωστο πατέρα του, αναφέρει πηγή στο DailyMail.com. 

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον κορονοϊό και πέον βρίσκεται σε καραντίνα στο κτήμα του στη Σκωτία, στο Μπαλμόραλ, μαζί με τη σύζυγό του Καμιλα. Σύμφωνα με τις πηγές η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στον Χάρι πως υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δεν συμφωνει να ταξιδέψει ο Χάρι οπουδήποτε. “Η Μέγκαν είπε ότι ο Χάρι είναι σε επικοινωνία με τον μπαμπά του. Φυσίκα είναι αναστατωμένος. Είπε ότι και οι δύο έχουν αναστατωθεί γιατί έχουν μάθει να προσφέρουν και θέλουν να κάνουν πολλά περισσότερα για να βοηθήσουν. Ο Χάρι είδε τελευταία φορά τον πατέρα του νωρίτερα μέσα στον μήνα όταν βρέθηκαν στη λειτουργία για την Ημέρα Κοινοπολιτείας στις 9 Μαρτίου.Στο μεταξύ, η Μέγκαν θέλει να υιοθετήσει ένα μαύρο λαμπραντοράκι, τον μικρό Κόουλ ώστε να αποσυμοφρηθούν τα καταφύγια αδέσποτων και προέτρεψε τους φίλους της να κάνουν το ίδιο.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!