Η Μέγκαν απαγορεύει στον Χάρι να επιστρέψει στη Βρετανία

25/03/2020 | 22:45

Η Μέγκαν Μαρκλ απαγόρευσε στον πρίγκιπα Χάρι να ταξδέψει και κυρίως να μην επιστρέψει στη Βρετανία ώστε να δει τον άρρωστο πατέρα του, αναφέρει πηγή στο DailyMail.com. 

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον κορονοϊό και πέον βρίσκεται σε καραντίνα στο κτήμα του στη Σκωτία, στο Μπαλμόραλ, μαζί με τη σύζυγό του Καμιλα. Σύμφωνα με τις πηγές η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στον Χάρι πως υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δεν συμφωνει να ταξιδέψει ο Χάρι οπουδήποτε. “Η Μέγκαν είπε ότι ο Χάρι είναι σε επικοινωνία με τον μπαμπά του. Φυσίκα είναι αναστατωμένος. Είπε ότι και οι δύο έχουν αναστατωθεί γιατί έχουν μάθει να προσφέρουν και θέλουν να κάνουν πολλά περισσότερα για να βοηθήσουν. Ο Χάρι είδε τελευταία φορά τον πατέρα του νωρίτερα μέσα στον μήνα όταν βρέθηκαν στη λειτουργία για την Ημέρα Κοινοπολιτείας στις 9 Μαρτίου.Στο μεταξύ, η Μέγκαν θέλει να υιοθετήσει ένα μαύρο λαμπραντοράκι, τον μικρό Κόουλ ώστε να αποσυμοφρηθούν τα καταφύγια αδέσποτων και προέτρεψε τους φίλους της να κάνουν το ίδιο.

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)